Pyetje Pergjigjje

Mosha e lejuar per ne forum dhe ne irc eshte +18 vjec ose respektive per shtetet ku ndodheni aktualisht.
Nofka normalisht zgjidhet perpra se te hyni ne chat por ajo mund te nderrohet ne cdo cast duke bere komanden /nick nofka-e-re .
Kjo eshte e mundur ne shume menyra . 1) mund te klikoni dy here mbi nofken me te cilen doni te bashkebisedoni 2) duke perdorur komanden /msg nofka me te cilen doni te bashkebisedoni .
Pergjigja 4 .
Pergjigja 5 .
Pergjigja 6 .
Pergjigja 7 .
Pergjigja 8 .
Pergjigja 9 .